DHgate

DHgate - Online Shopping
        DHgate jedna od većih stranica iz Kine, nešto poput kineske verzije e-Bay-a, također u svojoj ponudi ima nevjerovatnu širinu. Možete naći sve što želite , kao i većinu stvari koje viđate u prodaji a koje su iz Kine, po dosta povoljnijim cijenama. Dostava je naravno malo duža tako da se zna desiti i da pređe onih 45 dana ali zna doći isto tako i za 15 dana. Stranica je provjerena naručivao sam sa nje više puta tako da znam sa sigurnošću. Cijene postaju baš povoljne tek kada naručujete veći broj komada tako da je ovo dobra opcija i za internet trgovce. Sve u svemu dobra stranica sa dosta dobrom ponudom koju trebate pogledati.

DHgate - Escrow zaštita
        DHgate ima svoju verziju PayPal-a koja se zove Escrow Protection , i to sam testirao više puta i uredno dobio pare nazad na karticu bez ikakvih problema tako da možete biti sigurni isto kao i u PayPal. Za sve narudžbe koje ne primite dobijate svoj novac natrag jer Escrow funkcioniše tako da čuva vašu uplatu sve dok vi ne potvrdite da je sve uredu i tek onda je proslijede prodavcu.

        Kategorije su nešto poput e-Baya što znači sve što ste ikada zamislili vjerovatno možete naći na ovoj stranici. Neke od onih najzanimljivijih su tablet pc, elektronika, telefoni, kamere, igre, pc oprema, kablovi, industrijska i biznis oprema, odjeća i obuća kao i ostali dodatci, sve za bebe, torbe i ostala oprema za putovanja, zdravlje i ljepota, kuća i vrt, nakit, svjetla, muzički instrumenti i još mnogo toga . Definitivno sve što vas zanima nalazi se na ovoj stranici tako da garantujem da za svakoga ima ponešto.

DHgate - Ogroman izbor kategorija