The Hut

The Hut - Online Shopping
      The Hut je jedna od prvih stranica sa koje sam kupovao i naravno jedna od boljih. Nikada nisam imao problem sa njima , dostava je uvijek uredu , poštarina je povoljna a imate dosta artikala za svakoga. Uglavnom pogledajte i registrujte se sigurno se nećete pokajati. Stranica je iz UK , stvari su kvalitetne, dostava je relativno brza i svako može naći bar nešto za sebe. Stranica je veoma dobro dizajnirana, pregledna , a kada se prijavite dobijaćete i na mail razne ponude i popuste. Uglavnom top izbor za kupovinu.


The Hut - Online ponuda odjeće
     
The Hut - Elektronika
      U ponudi na The Hut-u imate od odjeće kako muške tako i ženske, od dukserica , majica , košulja , pantola, jakni , džempera i svega ostaloga , prilično kvalitetne marke, dobre cijene a i dobra sniženja. Obuća  muška i ženska, neke poznate marke neke i ne toliko poznate. Uglavnom što se tiče odjeće dosta super stvari se može naručiti koji su ispod 50KM. Dalje imamo elektroniku , neke sitnice a i neke veće i skuplje stvari, onda Blu-Ray, DVD, CD, serije i filmovi , igrice, pokloni za nju i za njega i još dosta toga što nisam ni spomenuo jer se ne mogu sada sjetiti.

The Hut - Sniženja
     The Hut je veoma povoljna stranica sa dobrim cijenama i dobrim prodajnim markama. Možete ugrabiti nevjerovatne popuste od čak i 80% pa i više kada su clearence rasprodaje. Još jedna stranica koja pripada The Hut grupaciji je I Want One Of Those - IWOOT a i Zavvi o kojima će biti govora kasnije. Pakovanja su ok , nikada nije bilo problema sa carinom , nekada samo otvore paket ako je veći paket kao npr. obuća i naplate 3,50 KM za otvaranje inače sve drugo stiže ok. Uglavnom ima veliki broj artikala i ponešto za svakoga zato razgledajte , registrujte se i naručite slobodno, garantujem za ispravnost i kvalitet. The Hut - jedna od najboljih stranica za online shopping.

The Hut