Amazon.com

Amazon.com
      Nastavljamo sa još jednom svjetski poznatom stranicom za kupovinu Amazon ali nažalost ima neka ograničenja za kupovinu sa ovih prostora. Još uvijek nije moguće kupovati određene stvari sa Amazona na našoj teritoriji ali ipak imaju dosta stvari koje mozemo uzeti i koje se šalju i u ove naše izgubljene zemlje tako da vrijedi se registrovati i pokušati obaviti koju kupovinu. Ukoliko budete pratili ovu stranicu naći ćete dosta načini za kupovinu raznih stvari. Ukoliko ste počeli sa e-Bay kupovinom vrijeme je da se registrujete i na Amazon.

      Zašto se registrovati na Amazon, pa prvenstveno ako koristite Kindle i čitate knjige preko njega ništa ne možete bez Amazona. Na njemu je Android store, kupovina knjiga , Amazon Cloud na kojem čuvate svoje kupljene digitalne stvari i još mnogo toga. Prvi razlog bi bio kupovina Kindle-a , i naravno digitalnih aplikacija ili knjiga za njega. Drugi bi bio kupovina digitalnih original igrica za PC po veoma povoljnim cijenama. A treći kupovina svega ostalog što uopšte šalju u ove zemlje na našem podneblju.

Amazon Android Store

Amazon Narudžbe
      Još jedna stvar koja mi pada napamet je Amazon Prime , ukoliko je neko koristio netflix zna o čemu pričam . Uglavnom kad se registrujete dobićete besplatan mjesec Prime-a pa možete testirati sa VPN-om i promjenom ip adrese, o tome ćemo još posebno govoriti. Vraćamo se samo još na uslove i dostavu Amazona. Odmah da vas razočaram većinu stvari ne šalju u Bosnu, ali ukoliko imate nekoga u Hrvatskoj odna već možete i bolje proći . Mi možemo kupovati većinu Knjiga , DVD, CD, Kindle i neke ostale stvari ukoliko nađete prodavače koji šalju za Bosnu. Da naravno i digitalne igrice uz male promjene adrese, a o tome ćemo naknadno. Uglavnom registrujte se i na Amazon.com a i na Amazon.co.uk zbog blizine i poštarine. Uglavnom za Kindle i Digitalne igrice morate imati Amazon.com račun.

Amazon Checkout