Everyone Does It - Stanica za ljubitelje smoking-a



      Sada ide jedna stranica za ljubitelje smoking opreme, i to one koju većinski ne možemo kupiti na našim prostorima. To je Everyonedoesit.com, stranica bazirana u UK, sa veoma dobrom dostavom, sigurnošću i kvalitetnim proizvodima. Testirana je , kupovao sam sa nje u više navrata i sve dođe uredno i fino zapakovano. Standardno ako ne želite plaćati carinu držite se ispod 50 KM ali i do te granice možete kupiti dosta zanimljivih stvarčica.

Everyonedoesit.com
      
      Da vam ne pričam šta sve imate na Everyonedoesit.com najbolje je da sami pogledate i nađete nešto za sebe. Uglavnom ponuda opreme i potrebnih stvarčica je ogromna. Samo da navedemo neke od njih, Bongovi , vodeni pajpovi , vaporizeri, papiri i blantovi, mrvilice, dodaci za pušenje, razne markirane stvarčice kao i razna sniženja. Uglavnog za svakoga ponešto. Cijene su prihvatljive s obzirom da većinu stvari niste u mogućnosti da kupite ovdje.

http://www.everyonedoesit.com/images_headshop/packaging/brown_boxes_envelopes.jpg
Everyonedoesit.com pakovanje
      Sada da se dotaknemo sigurnosti i poštarine. Što se sigurnosti tiče sve je pakovano veoma sigurno i diskretno. Kao što i oni kažu kod EveryoneDoesIT možete kupovati sa sigurnošću. Znači sve pošiljke se šalju u običnom pakovanju, kovertama sa balončičima. Nema oznaka na koverti ili na paketu na kojim bi pisalo šta se u njima nalazi. Tek kada se otvori unutra imate račun vaše narudžbe. Na koverti se nalazi samo adresa i barkod koji predstavlja vašu narudžbu. Što se tiče poštarine ona je otprilike oko 4 funte za manje paketiće. A cijene poštarine su vam ispod. Paket otprilike dolazi za nekih 20-tak dana, nekada i manje.

                               100g                                                              £2.50
                               250g £3.49
                               500g £3.49
                               750g £3.96
                             1000g £4.99
                             2000g £7.99

       Plaćanje kod EveryoneDoesIT se vrši preko kreditne kartice. Nema nikakvih problema i sve će biti završeno uspješno ( testirano više puta ) na ispisu kartice ne piše šta ste platili piše samo naziv stranice skraćeno, plaćanja su sigurna i nema minimalne narudžbe. Neki od proizvoda su vam prikazani na slikama ispod. Uglavnom prava stranica za ljude koji se bave ovim hobijem. Za svakoga ima ponešto pogotovo one koji vole egzotičnije stvari kojih nema na ovim prostorima. Sve što trebate je da se registrujete preko nekog od linkova u ovom postu , napravite svoj account i napravite prvu narudžbu. Onda samo čekate poštara sa vašom omotnicom i vašim poklončićima unutar nje.
       Metal sifter GrindersStandard VaporisersClear Glass Pipes
 King Size Smoking Papers 110mmRAW Vegan rolling papersBlunts